Jag gillar mina volymfransar

Jag gillar mina volymfransar

God morgon och varmt välkomna in till bloggen även idag, och till ett inlägg som jag tror ni kommer gilla, trots att det inte ska handla shopping som det brukar! Jag har kommit i kontakt med ett företag som erbjuder riktigt bra hjälp för oss som är intresserade att få snygga fransar i Oskarshamn. Eftersom jag tycker att det är så bra att man kan få riktigt tjusiga ögonfransar genom att gå till en skönhetssalong som heter Wow by Leia, får det bli ett inlägg nu om just detta. 

Det var när jag sökte efter en skönhetssalong som jag fann Wow by Leia, som är perfekt för oss som behöver hjälp med någonting inom fransar i Oskarshamn. Jag är imponerad av vad Wow by Leia gjort för mig, när jag häromsistens skulle på ett bröllop. Synd bara att det inte var jag som skulle gifta mig, men jag har ännu inte hittat rätt kille! Jag fick hjälp med att få långa och snygga fransar, så kallade volymfransar, och det blev precis så tjusigt och elegant som jag hade önskat. När jag anlände till bröllopet kände jag mig snygg och vacker även om givetvis bruden var den som var vackrast, denna för övrigt helt underbara och fantastiska dag! Mina volymfransar är bara så snygga, och jag måste rekommendera Wow by Leia till er som också letar efter ett företag inom fransar i Oskarshamn. Så tycker jag verkligen att ni ska besöka dem på Facebook eller Instagram, eller varför inte kika in på deras hemsida? Det är prisvärt att få hjälp av Wow by Leia, särskilt med tanke på hur noggranna de är. Gelénaglar, volymfransar, singelfransar, megavolym och löshår är ett litet urval av sådant det går att få hjälp med.  

 


Kommentarer är stängda.