Mia´s massage och friskvård

Mia´s massage och friskvård

Äntligen har jag kommit hem ifrån jobbet och jag har nu sjunkit ner i soffan och ligger behagligt bakåtlutad och tänkte att jag skulle skriva ett par inlägg i bloggen innan jag sätter igång med matlagningen. Jag har nu lite egentid innan man och ungar dimper innanför dörren. Hur har ni det? Jag hoppas ni mår bra! Som ni alla säkert vet om så har jag haft problem med värk, den är kronisk och kommer och går. För en vecka sedan gick jag till ett företag som erbjuder massage i Västervik. Ett företag som heter Mia´s massage och friskvård.  

Jag ljuger inte när jag säger att det här var det bästa jag varit med om någonsin! Jag var en helt annan människa när jag lämnade Mia´s massage och friskvård än vad jag var när jag klev innanför dörren 90 minuter tidigare. Jag hade visserligen hört från flera andra som gått på massage i Västervik på Mias´s massage och friskvård att de var grymt imponerade över de behandlingar i massage som de hade fått. Men, det är förstås svårt att på allvar förstå innan man själv har provat. Jag fick omedelbar smärtlindring av den här massagen och jag mådde bra i flera dagar efteråt. Nu har det gått en vecka och jag har bokat in en ny tid för massage. Jag tror att ni skulle tycka mycket om att gå till Mias´s massage och friskvård om ni känner att ni behöver massage här i Västervik. Nu mina vänner ser jag på klockan att tiden går, så nu får jag avrunda det här inlägget men jag hoppas förstås att ni vill komma in till mig på bloggen snart igen!  


Kommentarer är stängda.